Duguláselhárítás, csatornatisztítás 0-24-ig

Ha eldugult vagy szivárog a csatornája csak hívjon minket!
Duguláselhárítás szolgáltatásunkkal Budapesten és vonzáskörzetében a hét minden napján 24 órában állunk megrendelőink rendelekézésére.
Díjtalan kiszállás, Gyors tiszta munka garanciával!

+36(30) 410-43-40
Galambos Tibor

Duguláselhárítással és csatorna tisztítással kapcsolatos szolgáltatások

  • Non-stop duguláselhárítás 2-3 órán belül
  • Dugulás okának megállapítása videokamerás technológiával
  • Csatorna aknák tisztítása, gyökértelenítse
  • Zsírfogók tisztítása, zsírtalanítása

 

Tehetséges duguláselhárításra szakosodott szakemberünk , gyakorlatilag bármilyen csatorna és lefolyó tisztítását gyorsan és hatékonyan elvégzi.
A duguláselhárítását általában spirálos megoldással bontás nélkül végezzük a csővezetékben lerakodott szennyeződés fajtájának típusának megfelelő speciális tisztítófejekkel 32-150 átmérőig. Abban az esetben ha ez a technológia nem vezetne eredményre akkor a magasnyomású megoldást alkalmazzuk a dugulás megszüntetésére.
Ritka de nem kizárt hogy a csőben lerakodott szennyeződés eltávolítását csak bontással tudjuk megoldani.
Rendszeres dugulás esetén segítségképpen ajánlani tudjuk a videokamerás csatornavizsgálat szolgáltatásunkat, amivel pontosan megtudjuk határozni a hiba helyét és a dugulás okát. Videokamerás csatornavizsgálat szolgáltatásunkról bővebben itt olvashat.
Súrún előforduló csatorna dugulás esetén bevett gyakorlat a videokamerás hibamegállapítás. A videokamerás csatorna vizsgálattal sok kellemetlenségtől és a duguláselhárítással járó felesleges költségektől kíméljük meg ügyfeleinket.
Amennyiben a dugulás illetve a hibaelhárítás kizárólag csak bontással oldható meg, abban az esetben a helyreállítást is igényszerit elvégezzük.

Videokamerás technológia.

Ha rendszeresen előfordul hogy duguláselhárítóra van szüksége, akkor nem kizárt, hogy a dugulás okát a csatornavezeték meghibásodása okozza.
Mi teljesen egyértelműen meg tudjuk állapítani rendszeres a dugulás okát is. Videokamerás technológiát alkalmazunk amivel pontosan be tudjuk mérni az ismétlődő dugulás okát és a csatornavezeték meghibásodásának pontos helyét.
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk megrendelőink részére hogy későbbiekben elkerülhetőek legyenek az ismételten előforduló dugulásból adódó többletköltségek.

Helyreállítás

Miután megállapítottuk a rendszeres dugulás okát és elhárítottuk a hibát, teljeskörű szolgáltatással és megoldásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Feltárjuk és kijavítjuk a meghibásodott csőszakaszt, szükség esetén pedig komplett csatorna hálózatot is kiépítünk.
A legösszetettebb helyreállítási munkákat is megoldjuk. Legyen az földmunka, kőművesmunka, burkolás, betonozás, falazás, anyabeszerzés, stb.

Egy váratlan csatorna vagy lefolyó dugulás mindig sok kellemetlenséget okoz. Sok esetben a probléma megszüntetése a házimódszerekkel való próbálkozások után sem vezetnek tartós, vagy végleges eredményhez. Vannak olyan makacs szennyeződések amelyek a csővezeték belső falához oly
mértéknében hozzá vannak tapadva, hogy megfelelő felszerelés nélkül szinte lehetetlen azt onnan eltávolítani.
Ekkor van szükség egy megbízható nagy tapasztalattal rendelkező duguláselhárító szakemberre aki kimondottan a csatornában és lefolyókban lerakodott szennyeződés eltávolítására szakosodott. Duguláselhárításra specializálódott kollégánk a nap 24 órájában készenlétben áll hogy megszüntesse a szennyvízcsatornájában a dugulást.